Son birkaç gün içinde Health Canada tarafından bir dizi Kanada ürünü geri iade talebi raporu yayınlandı ve bunların çoğu çocuklara yönelik ürünler.

Geri iade talebi, potansiyel bir yaralanma tehlikesi olduğu düşünülen birkaç Baby Jogger bebek arabası kitini içeriyor. Baby Jogger City Select Lux Pram Kit, Baby Jogger City Select Pram Kit, Baby Jogger Compact Pram, Baby Jogger Deluxe Pram ve Baby Jogger Mini 2 Pram geri iadesi istenen ürünler arasında.

Geri iade talep raporunda “Bebek Jogger Prams ve Pram kitleri, Beşik Yönetmeliklerine göre test edilmemiştir ve uykuya yönelik beşik güvenlik gereksinimlerini karşılamayabilir,” deniyor ve geri iadesi talep edilen ürünleri hemen kullanmayı bırakmanız tavsiye ediliyor.

Çocuklarla ilgili başka bir iade istemi ise TAMHOO marka 33 çift küpeden oluşan bir ürün. Raporda bu ürünün izin verilen limitlerin üzerinde kurşun ve kadmiyum içerdiğinden bahsediliyor. Geri iadesi istenen 4,300’den fazla Baby Jogger ürünü ve 20’den fazla küpe seti Kanada’da satıştaydı.

Kaynak: Narcity

Çeviren: Berna Güler

Yorum bırak